DAUDZFUNKCIONĀLI LOGI PAR LABĀM CENĀM

Logi, bez šaubām, ir tas komponents bez kura nav iedomājama neviena māja. Dabiskāku gaismas avotu telpai būs grūti iegūt, pie tam, logi veic arī ventilācijas funkciju un var kalpot arī kā dekoratīvs komponents mājas fasādē. Jau izsenis logam ir bijusi ne vien funkcionāla, bet arī dekoratīva loma arhitektūras stila un laikmeta atspoguļošanai, kas ir īpaši novērojams ne viens sakrālu celtņu arhitektūrā, bet arī dzīvojamo ēku fasādēs arī mūsdienās. 21. gadsimta tehnoloģijas sniedz iespēju logus izgatavot no dažādiem materiāliem, dažādās formās un iebūvējamus gan sienās, gan griestos un visādi citādi pielāgot klienta un telpas vēlmēm.

DAŽĀDI LOGI JŪSU MĀJOKLIM.

Pirms gadiem divdesmit, Latvijā lielu popularitāti iemantoja plastmasas, jeb PVC logi, kas ātri vien kļuva par aizstājēju koka logiem gan dzīvojamām mājām, gan  biroja ēkām. Pakešu logi, jeb plastikāta logi, ir pats izplatītākais logu veids, tie ir tik pat funkcionāli, izturīgāki par koka logiem. Bieži vien klienti izvēlas arī alumīnija logus. Šāda veida logi ir ārkārtīgi izturīgi, ar lielisku ventiāciju un ugunsdroši. Alumīnija logi ir ar ļoti augstu izturību, tādēļ mēdz kalpot teju četras reizes ilgāk kā plastikāta un koka logi. Alumīnija logu rāmji ir lieliski savienojami ar jebkāda veida ēkas fasādi, piedevām tie neizskatās smagnēji un ekscentriski, kā sākotnēji varētu likties. Ļoti svarīgi, lai logu montāža notiktu profesionāli, izmantojot pareizas tehnikas un kvalitatīvus manteriālus, jo nepareizi uzstādīti logi var radīt dažādas problēmas – kondensāta un mitruma uzkrāšanossliktas ventilācijas rezultātā, attiecīgi mitrums kalpo kā laba augsne pelējuma sēnītei un citām nepatīkamām lietām.

PALODZES TAVAI MĀJAI.

Jebkuram logam ir nepieciešamas arī palodzes gan iekšpusē, gan ārpusē. Ja runa par ārējo palodzi, tad, protams, svarīgi, lai tā ir piemērota ēkas fasādei un eksterjēram, savukārt iekšējai palodzei ir jābūt gana platai, lai uz tās novietotu kādu telpaugu vai kādu interjēra objektu. Logu iekšējā un ārējā apdare tiek veidota pilnībā balstoties uz klienta vēlmēm un vajadzībām, ņemot vērā telpas specifiku.

GARĀŽAS VĀRTI UN DURVJU MONTĀŽA.

Populārākie logu montāžas uzņēmumi saviem klientiem piedāvā arī dažādus saistītos pakalpojumus, piemēram, ārdurvju, vārtu, garāžās vārtu individuālu veidošanu un montēšanu. Individuālu pasūtījumu lielākais pluss ir visu nepieciešamo īpašību iegūšana vienā vai dažos pasūtījumos.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *