GALDS – MŪSU SABIEDROTAIS GAN MĀJĀS, GAN DARBĀ

Vai ikdienā maz apjaušam, cik daudzas lietas mēs darām pie galda? Te notiek gan ēšana, gan sarunāšanās, gan strādāšana, gan spēlēšanās, gan mācīšanās. Katram no šiem uzdevumiem tiek pielāgots arī sava veida galds, tāpēc ir sastopami gan konferenču galdi, gan ēdamgaldi, gan restorānu galdi, gan daudzu citu veidu galdi.

Un tomēr –  vai galds uzreiz ir datorgalds, ja mēs to tā nosaucam? Protams, ka nē, galda funkcijas izriet no citiem parametriem – no tā, kāda izmēra, materiāla, krāsas un lieluma šis galds ir. Piemēram, masīvs koka galds var kalpot kā labs ģimenes ēdamgalds no paaudzes paaudzē, kamēr konferenču galdu vajadzētu izvēlēties tādu, ko būs viegli pārstumt. Restorānu galdiem jābūt funkcionāli universāliem, vienlaicīgi arī glītiem, lai tie labi iekļautos kopējā restorāna dizainā.

Ieskaties piedāvājumā – https://www.dizainakresli.lv/produkti/galdi/edamgaldi/

Dizainakresli.lv ir uzņēmums no Latvijas, kas apvieno pasaules labākā dizaina tendences ar pašmāju kvalitāti. Te ražotos galdus var atšķirt pēc Skandināviem raksturīgā dizaina, kas lieliski papildina jebkuru interjeru, un nemainīgi augstajiem kvalitātes standartiem, kas nodrošina galdu ilgmūžību.

Kurš no visiem uzskaitītajiem galdiem ir centrālais gandrīz visās ģimenēs? Protams, ka ēdamgalds, jo nekas nav labāks par kopīgu maltīti, kas ļauj sanākt kopā tuviniekiem un radiniekiem gan ikdienā, gan svētkos. Dizainakresli.lv piedāvā gan apaļus, gan taisnstūra ēdamgaldus, kas pieejami kā gaišās, tā tumšās koka nokrāsās. Šie galdi ir izsmalcināti un moderni, vienlaicīgi tie ir paredzēti ilgstošai lietošanai.

Konferenču galdi un apsriežu galdi ir paredzēti kaut kam pilnīgi citam nekā, piemēram, virtuves galdi, tāpēc arī gaidas pret tiem ir atšķirīgas. Nekas neliecina tik daudz par biznesu, kā interjera dizains uzņēmuma telpās, turklāt šajās telpās darbinieki dažkārt pavada lielāko daļu savas dienas, tāpēc jācenšas, lai mēbeles neradītu nospiedošu atmosfēru un būtu ērtas to lietotājiem. Dizainakresli.lv novērtē, cik gaumes un prasības mēdz būt oriģinālas, tāpēc pielāgos savus galdus pasūtītāja vēlmēm gan izmēru, gan apdares materiālu ziņā. Pozitīvi ir arī tas, ka ikviena stila galdiem dizainakresli.lv piedāvā pieskaņotus krēslus.

Dizainakresli.lv piedāvā vairāk kā 20 galdu modeļus, turklāt ar iespēju jums pašam izvēlēties galda virsmas lielumu, pārklājumu vai krāsu. Ja meklējat mēbeles kādam pasākumam, kas notis tikai vienu reizi, dizainakresli.lv piedāvā arī galdu un krēslu nomu. Visai produkcijai ir iespējama piegāde ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs, un par visu ir iespējams vienoties. Vēl varam pačukstēt, ka ik pa brīdim atsevišķiem galdu modeļiem dizainakresli.lv mājaslapā ir īpašas cenas – nenokavē tās!

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *