KUR UZIET SUSHI RECEPTES?

Ja agrāk sushi tika uzskatīts par eksotisku ēdienu, tad mūsdienās būs grūti atrast kādu sabiedriskās ēdināšanas vietu, kas šo ēdienu nav iekļāvis savā ēdienkartē. Ja rosīšanās virtuvē nav sveša lieta, tad sushi varētu pagatavot arī mājas apstākļos, jo visu, kas nepieciešams, var atrast un iegādāties jebkurā pārtikas veikalā, ieskaitot piedevas un nori lapas. Ja sushi ēdienkartē nebūtu sveša lieta, tad to austrumnieciskie nosaukumu nav nekāds pārsteigums, bet, ja ēdat tos pirmo reizi, var veidoties neizpratne par jēdzieniem Maki, Nigiri, Masago kā arī tamlīdzīgiem terminiem, bet, satraukumm nebūtu pamata, jo jebkurš restorāns ēdiena aprakstā noteikti ir iekļāvis sastāvdaļu skaidrojumu. Uzzini vairāk mājas lapā!

Maldīgi domāt, ka sushi ir neliels zivs gabaliņš ietīts rīsos un arī jūraszāļu lapā, jo patiesībā, tas ir veselīgs kā arī garšīgs ēdiens ko mēdz pasniegt ar atšķirīgiem pildījumiem, pie tam, ēdams gan silts, gan auksts. Suši noteikti ir ļoti viegli pagatavot arī pašam, līdz ar to ir dota vaļa fantāzijai un arī sastāvdaļu izraudzīšanās, ko likt pildījumā, noteikti ir ļoti liela un nenoliedzami eksistē opcijas improvizēt. Sushi receptes var atrast ļoti vienkāršas un arī daudz no tām atrodamas arī tiešsaistē vai varētu smelties ideju no jau baudītiem nigiri vai maki suši. Visvienkāršākie un arī populārākie sushi, kurus arī noteikti ir visvieglāk pagatavot, ir suši ar lasi un gurķi. Suši izskats var būt atšķirīgs, gan izmēru, gan vizuālā noformējuma ziņā, jo izplatīta recepte ir suši gatavot ar rīsiem ārpusē, kas dāsni rotāti ar sēkliņām un ikriem. Pēdējā laikā ļoti pieprasīti ir ceptie kā arī karstie rolli. Lai pagatavotu karstos suši, būs vajadzīgs rollu apcept tempuras mīklā vai arī servēt tos ar kausēto sieru. Sushi ir lieliska maltīte arī tad, ja esat veģetāras vai vegānas ēdienkartes piekritējs. Šādos brīžos sushi var gatavot ar tofu un arī dārzeņiem.

KAS RĪGĀ PIEGĀDĀ SUŠI?
Dzīvojam tomēr steidzīgā laikmetā un arī ēdiena gatavošanai, bieži vien, laika nepietiek tik daudz kā vēlētos, tādēļ parocīgi izmantot ēdienu piegādes pakalpojumus un suši pasūtīt uz mājām. Pēdējā laikā īpaši populārs ir kļuvis suši ēstuves koncepts, kas darbojas vien uz piegādes pasūtījumu apkalpošanu. Šādā veidā ir daudz ātrāk iespējams apkalpot savus klientus kā arī piedāvāt diezgan lielu ēdienu klāstu, tajā skaitā ļoti iecienītos sushi komplektus, jeb setus. Loģiski, neiztikt bez dažādiem akciju piedāvājumiem. Būsim atklāti, suši nebūs tas lētākais ēdiens ko pirkt restorānā, taču, ja iegādājaties suši setu, kurā var atrast dažāda veida sushi, noteikti ir iespējams nobaudīt pat tādus, kuri ēdienkartē varbūt ir nedaudz dārgāki. Sushi piegādi nodrošina visā Rīgā kā arī rajonā, attiecīgi piegādes izmaksas tiks noteiktas, balstoties uz zonu, kurā dzīvojat, bet, ja pasūtijums liels, tad piegāde būs bez maksas.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *