Gribat pasūtīt torti? Pamata lietas, kurām jāvērš vērība

Patlaban Latvijā ēdiena piegādes tirgus popularitāte kļūst arvien lielāka. Pat neņemot vērā dažus ekonomikas lejupslīdes momentus, banketu un citu gatavo ēdienu piegādes tirgus ar katru gadu palielinās apmēram par piecpadsmit līdz divdesmit procentiem. Pie tam saskaņā ar pētnieku redzējumam šī tendence augt turpināsies arī tālāk, tā kā klientiem parasti būs aktuāls jautājums, ko meklēt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri. Kā arī nemaz nav svarīgi vai runa ir par restorānu vai tikai neliela konditoreja. Un konditorejas Rīgā, kā arī citās Latvijas pilsētās uzsāk nodrošināt tortes pēc pasūtījuma, turklāt papildinot to piedāvājumu klāstu, kur tiek iekļauti arī banketi. Un arī neliela konditoreja jau piedāvā ne tikai uzkodas banketam, bet arī būs piedāvāta vesela banketu ēdienkarte un nodrošināta galda klāšana.

Ieskaties piedāvājumā – http://www.francumaize.lv/produkcija/

Nebūs būtiski, kādi svētki būs, bet tagad vienīgi daži cilvēki izvēlās veikala tortes bet arvien milzīgāku popularitāti saņem ne tikai tortes pēc pasūtījuma Rīgā, bet, piemēram, arī citur Latvijā. Bez šaubām tādi konditorejas izstrādājumi, kā torte vienmēr būs svētku galda galvenā dekorācija, un torte tiks sūtīta pārbaudītā vietā. Visas konditorejas Rīgā piedāvā vairākus desmitus dažnedažādu pildījumu un pašu noformējumu. Priekš tam, lai var izlemt, kādu tad pasūtīt torti, vajadzīgs uzzināt, kādas tortes varianti var būt īstenoti. Paši banketi visbiežāk dot priekšroku šādam tortēm – biskvīta, marcepāna, suflē vai arī jogurta. Suflē vai jogurta tortes uz pasūtījumu parasti labas, ja viesi rūpējas par savu svaru. Marcipāns tiek uzskatīts par vienu no dārgākajiem. Bet visbiežāk tortes pēc pasūtījuma ir tieši no biskvīta. Konditorejas izstrādājumi no biskvīta palīdz sasniegt jebkada veida fantāzijas, savukārt tortes pārtop par īstu mākslas darbu, ar ko lepojas konditorejas rīgā vai jebkur citur pasaulē.

Uzkodas banketam un galdu klāšana izbraukumā, kam tieši vērst īpašu uzmanību?

Banketi tomēr ir viens no populārākajiem svētku galda organizēšanas formātiem. Banketi tad ir atbilstoši kāzām vai jubilejām, lieliem izlaidumiem vai citiem notikumiem. Organizējot pasākumu, jau ir svarīga pareizi sagatvota banketu ēdienkarte, ņemot vērā uzlūgto viesu skaitu. Aizraujoši, ka pati banketu ēdienkarte tiks rēķināta gramos attiecīgi pret pasākumu ilgumu. Lietišķie banketi parasti aizņem pāris stundas, šīnī gadījumā uzkodas banketam tiek rēķinātas tikai līdz 400 gramiem uz vienu viesi. Klajot galdu jubilejai vai izlaidumam, kas turpinās no 4-6 stundām, tiek rēķināts 600-1200g produktu liela ēdienkarte uz vienu viesi. Turpretim kāzu svinībās skaitot klāt arī tortes uz pasūtījumu, tiks izskaitļots līdz pat 1500 gramiem produktu liela banketu ēdienkarte uz vienu cilvēku. Taču der atcerēties, ka pasākums būs izdevies un galda klāšana būs augstā līmenī tikai pārbaudītā vietā. Savukārt galdu klāšana cenas ziņā ir atkarīga no tā, cik daudz produktu tiks izmantots.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *