KOKA, PLASTMASAS UN METĀLA LOGU MONTĀŽA VISĀ LATVIJĀ.

Logi, noteikti, ir tas komponents bez kura nav iedomājama neviena māja. Dabiskāku gaismas avotu telpai būs grūti atrast kā arī, logi veic arī ventilācijas funkciju un var kalpot arī kā dekoratīvs elements mājas fasādē. Arhitektūrā logu formai un izgatavošanas materiāliem ir ne tikai praktiska, bet arī dekoratīva, laikmeta liecinieka funkcija, pēc kura var daudz spriest par to, kā vēsturiski ir veidojusies māksla, arhitektūra, celtniecība un arī to, kā ir ritējusi cilvēku ikdiena.

Mūsdienu tehnoloģija rada brīnumus, tādēļ iespējams izgatavot logus pēc jebkura klienta vēlmēm un pat specifiskām vajadzībām.

KĀDA MATERIĀLA LOGU RĀMJUS IZVĒLĒTIES SAVAM ĪPAŠUMAM?
Pirms gadiem divdesmit, Latvijā lielu popularitāti iemantoja plastmasas, jeb PVC durvis un logi, kas ātri vien kļuva par aizstājēju koka logiem gan dzīvojamām mājām, gan biroja ēkām. Pakešu logi, jeb plastikāta logi, ir pats izplatītākais logu veids, tie ir tik pat funkcionāli, izturīgāki par koka logiem. Vēl pastāv opcija izvēlēties logus alumīnija rāmī. Alumīnija logi ir droši, ar labu ventilāciju un ugunsdroši. Šāda veida logi mēdz kalpot četras reizes ilgāk par plastikāta un koka logiem, as tos, principā, padara mūžīgus. Sākotnēji varētu šķist, ka alumīnija logi varētu būt neglīti un smagnēji, taču, šāds uzskats ir maldīgs. Ļoti svarīgi, lai logu montāža notiktu profesionāli, izmantojot pareizas tehnikas un kvalitatīvus manteriālus, jo nepareizi uzstādīti logi var radīt dažādas problēmas – kondensāta un mitruma uzkrāšanossliktas ventilācijas rezultātā, attiecīgi mitrums kalpo kā laba augsne pelējuma sēnītei un citām nepatīkamām lietām.

VAI TIEK UZSTĀDĪTAS PALODZES?
Bez piemērota iekšējās un ārējās apdares pēc logu montāžas, nav iedomājama. Iekšējās un ārējās apdares pakalpojumā ietilpst ne tikai kosmētiskā remontdarbu puse, bet arī palodžu uzstādīšana gan iekšpusē, gan ārpusē. Lai izveidotu piemērotu palodzi, kas ir tehniski atbilstoša ēkas stāvoklim, tiek piemeklēti atbilstošākie materiāli un tehnikas.
ATBILSTOŠI VĀRTI UN ŽOGS JŪSU ĪPAŠUMAM.
Kad logu montāža ir pabeigta, tad var sākt domāt par jauniem vārtiem, durvīm vai pat garāžu vārtu uzstādīšanu. Daudzi izmanto iespēju visus šāda tipa elementus pasūtīt vienādā stilistikā, lai fasādes ārējais izskats būtu vizuāli patīkamāks.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *