Krāsnis un kamīni – to priekšrocības mitekļa plānojumā

Pārbaudīts kamīns nemaz nav tikai telpas apsildīšanas iekārta – kamīni bieži jau ir lielas konstrukcijas, kuras paliek par interjera pamata daļu. Lai arī Kaut gan uguns liesma visu laiku piesaista sev uzmanību ar nebeidzamo liesmu spēli, bet arī svarīgs jau ir pats kamīna izskats un veids: iebūvēts, stiprināms tieši pie sienas, salas veidā, daudz sastopami ir vēl tādi interjera kamīni, kā stūra.

Pie tam vajadzētu padomāt par labu dizainu – klasiskā vai jau kādā no mūsdienu dizainiem – te ir vien pāris kamīnu tipi, no kuriem tad iespējams piemeklēt piemērotu variantu. Interjera kamīni jau diezgan sen veido telpas kopējo tēlu, tādēļ tā izvēlēšanai ir jāpieiet īpaši pārdomāti. Pie tam būs jāizlemj par iekuršanas veidu kā arī krāsniņas konstrukciju – no tā jau būs atkarīga kopējā darbojošās sistēmas energoefektivitāte.

Elektriskās pirts krāsnis vai tomēr ar malkas apkuri?

Jebkādā pirtī vai saunā tieši krāsniņas ir un būs svarīgākais komponents, tādēļ jau projektēšanas posmā tiešām ir nozīmīgi izvēlēties optimālo krāsniņas veidu, kas piemērots Jūsu prasībām. Klientam šodien jau tiek sniegti 2 konstruktīvi veidi – malkas apkures krāsnis vai ar elektrību kurināmās. Bez šaubām, īstas pirts daļa ir un būs malkas apkures krāsnis, tieši ši tipa krāsnis piedod pirtij to noskaņu, īpašo aromātu un vēl šo neparasto uguni. Šodienas pirts krāsnis malkas apkures piesaista to lietošanas ērtums, dabīgums un speciāls veselību uzlabojošs efekts, taču jau ir jāsaprot, kad būs tiešām vajadzīga vieta, kur varēs uzglabāt malku, kā arī jāuzstāda skurstenis un ventilācijas sistēma. Un nevar aizmirst par tādu lietu kā uzkopšana, ir vajadzīgs periodiski iztukšot pelnu trauku no pelniem, tīrīt skursteni, sakārtot akmeņus. Turpretim, elektriskās pirts krāsnis kā arī saunas krāsnis jau ir pieejamas ļoti dažādos stilos, salīdzinājumā tieši ar vienkāršo malkas kurināmo krāsni. Pirts un saunas krāsnis elektriskās izceļas tieši ar daudzām priekšrocībām – šeit nav vajadzīga malka, var uzlikt noteiktu temperatūru, šīs krāsniņas ir un būs drošas un arī tām ir ilgs garantijas laiks.

Kurā vietā iegādāties vislabākos kamīnus vai saunas krāsnis elektriskās?

Konkrēti no preču pārdevēja ir atkarīgs viss Jums svarīgais, kā ražotāja garantija, gan ekspluatācija, gan dizains, tādēļ pirms pirkt krāsnis pie kāda konkrēta uzņēmuma, sākumā nepieciešams noskaidrot vairāk par šo firmu. Nebūs svarīgi, vai arī Jūs pērkat krāsnis online vidē vai pat veikalā uz vietas, tagad ir pieejama informācija par var teikt ikvienu no izgatavotājiem un arī tirgotājiem. Pats pirmais, kas tieši ir uzmanīgi jāizdara, jāizpēta un jāiepazīstas ar atsauksmēm tieši par veikalu, kur pārdod krāsnis un izgatavotāju, kurš tās taisa. Nākamais ir jāvērš uzmanība uz garantijas nosacījumiem, jo arī krāsnis kā arī, kā piemēram, stūra kamīni būs pārdoti ar garantiju. Komunicējiet ar tirgotāju, lai uzzināt viņa kompetences, izjautājiet un mēģiniet apskatīties dažādus variantus, piem., kādas tieši eksistē saunas krāsnis, arī ja tās nav īsti vajadzīgas. Tas ir variants, kādā veidā uzzināt profesionalitātes līmeni. Savukārt, iegādājoties krāsnis pirtij tiešsaistē, visu laiku aplūkojiet interneta lapu, tā kā īstam pārdevējam jābūt labai pārdošanas vietnei.

Šis ieraksts tika publicēts Bez tēmas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *